Waardig afscheid nemen

De uitvaartleiders van Uitvaartverzorging De Jonge staan u bij voor, tijdens en na de uitvaart.

De uitvaartleiders van Uitvaartverzorging De Jonge in Enkhuizen

Samen vormen zij het familiebedrijf dat een lange historie kent. Wij stellen ons graag even aan u voor.

Dirk van Pijkeren

Dirk van Pijkeren

“Iemand verliezen die je lief en dierbaar is, is aangrijpend. Op dat moment moet er veel geregeld worden. Juist dan wil ik de nabestaanden kunnen steunen. Wij als uitvaartleiders staan naast u, niet boven u. Wij informeren en adviseren, maar u bent degene die beslist. Met onze kennis en ervaring verzorgen wij een stijlvolle en waardige uitvaart.”

Klaas Kooiman

Klaas Kooiman

“Tijdens de uitvaartperiode is het fijn als iemand met inlevingsvermogen, kennis en ervaring u bijstaat. Ik ben inmiddels 6 jaar werkzaam bij Uitvaartverzorging de Jonge. Het werk is mij met de paplepel ingegoten. Als peuter van 18 maanden legde ik de eerste steen van het uitvaartcentrum. Ook was ik vaak bij mijn oma te vinden en luisterde ik naar haar verhalen. Hierdoor bouwde ik van jongs af aan een band op met de uitvaartzorg. Toen ik ouder was, werd ik kistdrager en hygiënisch verzorger. Vervolgens werkte ik ook als chauffeur. Inmiddels ben ik uitvaartleider. Met een frisse blik, eerbied en liefde sta ik voor u klaar.”

Het team

De uitvaartleiders van Uitvaartverzorging De Jonge worden versterkt door een professioneel team. Samen met de uitvaartleider zorgen zij dat de uitvaartdienst van uw dierbare op een respectvolle en waardevolle wijze zal verlopen.