Een uitvaartdienst organiseren doet u niet alleen, maar samen met de uitvaartleiders van Uitvaartverzorging de Jonge in Enkhuizen
Waardig afscheid nemen

Wanneer een dierbare is overleden, wilt u door een ervaren en zorgzame partij worden bijgestaan.

Neem contact op met Uitvaartverzorging de Jonge

Uitvaartverzorging de Jonge in Enkhuizen helpt u voor, tijdens en na de uitvaartdienst met de organisatie. Wij zijn uw luisterend oor en helpende hand, bieden onafhankelijk advies over onder andere de uitvaartverzekering en het verloop van de plechtigheid. U beslist en wij staan u bij.

Uitvaartverzorging de Jonge is aangesloten bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). Hierdoor bent u verzekerd van een professionele en respectvolle tegemoetkoming van uw wensen. U kunt ons bellen voor een eerste gesprek of voorbespreking op (0228) 31 31 31 
of 06 - 14 94 44 26. U kunt ook ons contactformulier invullen, of direct een wilsbeschikking invullen en opsturen naar info@uitvaartverzorgingdejonge.nl.
 

Contactformulier

Ik ga akkoord met de voorwaarden

Voor een uitvaart in regio Enkhuizen, Hoorn en Lelystad

Wij hebben een warm hart en een professionele blik voor de uitvaartzorg. Al decennia is Uitvaartverzorging de Jonge West-Friesland en regio Lelystad van dienst met vakkundige en vertrouwde uitvaartzorg. Onze uitvaartleiders komen aan huis. Zo kunt u ons in uw vertrouwde omgeving over uw wensen vertellen.

Wilt u direct contact opnemen met een van onze uitvaartleiders?

Uitvaartcentrum

Adres
Rode Paard 9
1602 DG Enkhuizen
Routebeschrijving
Telefoon
(0228) 31 31 31
E-mail

Openingstijden

24 uur per dag telefonisch bereikbaar