Waardig afscheid nemen

Wanneer een dierbare is overleden, wilt u door een ervaren en zorgzame partij worden bijgestaan.
 

Neem contact op met Uitvaartverzorging De Jonge

Uitvaartverzorging De Jonge in Enkhuizen helpt u voor, tijdens en na de uitvaartdienst met de organisatie. Wij zijn uw luisterend oor en helpende hand, bieden onafhankelijk advies over onder andere de uitvaartverzekering en het verloop van de plechtigheid. U beslist en wij staan u bij.

 

Uitvaartverzorging De Jonge is aangesloten bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). Hierdoor bent u verzekerd van een professionele en respectvolle tegemoetkoming van uw wensen. U kunt ons bellen voor een eerste gesprek of voorbespreking op 0228 - 31 31 31. U kunt ook ons contactformulier invullen, of direct een wilsbeschikking invullen en opsturen naar info@uitvaartverzorgingdejonge.nl.

Voor een uitvaart in regio Enkhuizen, Hoorn en Lelystad

Wij hebben een warm hart en een professionele blik voor de uitvaartzorg. Al decennia is Uitvaartverzorging De Jonge West-Friesland en regio Lelystad van dienst met vakkundige en vertrouwde uitvaartzorg. Onze uitvaartleiders komen aan huis. Zo kunt u ons in uw vertrouwde omgeving over uw wensen vertellen.

 

Wilt u direct contact opnemen met een van onze uitvaartleiders? Bel ons.

0228 - 31 31 31

 info@uitvaartverzorgingdejonge.nl 

Stullenbaan 44,

    1602 JC Enkhuizen