Uitvaartspreekuur

Vanaf 2019 geven wij gelegenheid om vragen te stellen door middel van een uitvaartspreekuur. Vragen die gaan over de mogelijkheden van uw uitvaart of die van uw dierbare. Daarnaast ook over verzekeren en overige zaken. Ook is er de mogelijkheid het uitvaartcentrum te bekijken.

Data voor uitvaartspreekuur

Buiten bovengenoemde data kunt u evengoed een afspraak maken; dit kan op een door u gewenste locatie.

 

Maakt u liever een afspraak? Vul dan het contactformulier in.

Op reis in en na de reis van het leven

Het gaat weer beter met de economie, we gaan weer meer op vakantie, we geven weer meer uit. Zomaar een aantal zinnen uit wat de media ons vertelt.

 

Wat de laatste jaren steeds meer gebeurt is dat we steeds eerder gaan plannen, steeds eerder zoeken we naar informatie en kijken we naar de prijs/kwaliteit. We maken potjes, we reserveren geld. We willen gegarandeerd een reis zoals we die voor ons zien als we de ogen even dichtdoen en langzaam wegdromen in onze gedachten.

 

Garantie, een woord dat door vakantieaanbieders sinds een aantal jaar steeds meer gebruikt wordt – denk bijvoorbeeld aan sneeuw-, ski-, of zongarantie – of de garantie dat als de prijs zakt en u al vroeg geboekt heeft, u het verschil terugkrijgt.

 

Zoals u plannen kunt maken voor een vakantie, kunt sparen voor de reis, en weg kunt dromen bij het denken aan de bestemming, zo is het ook bij uw laatste reis. Waarschijnlijk droomt u hier niet lekker van als u uw ogen dicht doet en denkt aan die laatste reis.

 

In dit leven kunnen we reizen, plannen maken, garantie krijgen. Maar de reis van het leven zal eenmaal eindigen. Hè, denkt u misschien, wat een nare wending, maar heeft u weleens nagedacht over de laatste reis?

 

Zoveel dingen al gepland, informatie opgezocht, mensen gevraagd wat zij ervan zouden vinden als... Maar als er nu wat gebeurt, is er dan iemand die weet wat u wilde, weet u dan hoe deze reis eruit gaat zien? Heeft u garanties?

 

Tijdens de uitvaartspreekuren opent "Ontmoetingscentrum De Jonge" haar deuren. Er zullen verschillende mensen aanwezig zijn om een en ander aan u te laten zien, uit te leggen, en uiteraard om vragen te beantwoorden. U bent welkom en kunt vragen stellen betreffende een uitvaart/verzekering. U kunt informatie opvragen, garanties krijgen en, het klinkt misschien vreemd, maar voor een onbekende toekomst kunt u ook plannen maken.

 

Zoals bij het boeken van een vakantie wilt u ook dat het bij een uitvaart van u of een dierbare goed geregeld is. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op. Het voelt misschien vreemd, maar geeft achteraf een bepaalde rust. Omdat het dan geregeld is en u de garantie krijgt dat het goed komt.