Het uitvaartcentrum van Uitvaartverzorging de Jonge bedient nabestaande in de regio Hoorn, Enkhuizen en de rest van West-Friesland
Waardig afscheid nemen

Het organiseren van de uitvaart kan u zwaar vallen. U kampt met verdriet en moet tegelijkertijd over allerlei zaken verantwoording nemen. Samen staat u altijd sterker. Daarom bieden wij een luisterend oor en een helpende hand.

Een uitvaart naar wens van uw dierbare

Zowel voor, tijdens als na de uitvaartceremonie zijn wij er voor u. U bepaalt welke dingen de uitvaarleider voor u regelt, en welke u liever zelf in de hand houdt. Zo organiseren we samen met u een afscheid dat tegemoetkomt aan de wensen van uw dierbare, naasten en de nabestaanden.
 

Voor de uitvaart

Uitvaartverzorging de Jonge draagt het BGNU-keurmerk voor uitvaartzorg

Vaak komt een dierbare onverwacht te overlijden. Soms is men al voorbereid op de dood. In beide gevallen is het prettig om bijtijds te weten hoe de uitvaart eruit zal zien en om dat zelf mee te bepalen. Deze duidelijkheid over de invulling van de uitvaartdienst geeft rust en  voldoening.

Wij staan ieder voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en de uitvaartdienst te helpen vormgeven. Ervaring leert dat een persoonlijke afspraak de prettigste manier is om uw verhaal te doen. 

Uiteraard kunt ook via e-mail contact opnemen met ons. U kunt daarbij een wilsbeschikking meesturen. In dit zelf in te vullen wensenformulier kunt u aangeven wat u voor ogen heeft. Zodoende kunt u ons gericht informeren en een bijpassende offerte aanvragen voor de uitvaartdienst. Download hieronder de wilsbeschikking en stuur het ingevulde formulier naar info@uitvaartverzorgingdejonge.nl.

Tijdens de uitvaart

Na het overlijden, en voor de uitvaart plaatsvindt, bespreekt de uitvaartleider alles met u. Ook tijdens het verdere verloop van de uitvaart zal een van onze uitvaarleiders aan uw zijde staan. Zo is er altijd iemand om de verantwoording voor de plechtigheid mee te dragen, iemand die helpt beslissingen te maken en steun biedt. Het uitvaartcentrum en al diens faciliteiten staan gedurende de besproken periode tot uw beschikking.

 

Een uitvaartdienst organiseren doet u niet alleen, maar samen met de uitvaartleiders van Uitvaartverzorging de Jonge in Enkhuizen
Waardig afscheid nemen van uw dierbare dankzij de professionele steun en uitvaartdiensten van Uitvaartverzorging de Jonge in Enkhuizen

Na de uitvaart

Na de uitvaart zijn er nog een aantal zaken af te handelen. Ook dan kunt u nog bij ons terecht. Wij helpen u tijdens uw verwerkingsproces en beantwoorden de mogelijke vragen die u nog heeft.