Home > Uitvaartleider

  • Gepersonaliseerde uitvaart
  • Wij zorgen voor een waardig afscheid
  • Luisterend oor voor en na het overlijden
Een uitvaartdienst regelen in regio Hoorn en Enkhuizen? Schakel familiebedrijf Uitvaartverzorging de Jonge in en u bent verzekerd van gepaste hulp

Uitvaartleider

De uitvaartleider van Uitvaartverzorging De Jonge in Enkhuizen begeleidt u en uw familie na het verlies van uw dierbare. Vertrouw op ons advies en onze hulp tijdens deze moeilijk periode. Wij regelen een prachtige uitvaart en afscheidsplechtigheid volgens uw wensen.

Neem contact met ons opBel: (0228) 31 31 31

Vertrouw op de professionele uitvaartleider

De uitvaartleider neemt graag het voortouw voor het organiseren van de uitvaart van uw dierbare. U maakt uw wensen voor de plechtigheid kenbaar en wij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Op de dag van de uitvaart begeleidt de uitvaartleider u en uw familie en ontvangen we de nabestaanden. Het team van Uitvaartverzorging De Jonge zorgt, wanneer gewenst, ook voor een openingswoord en begeleidt de aanwezigheden tijdens de laatste groet. Ook voor en na de uitvaart staat de uitvaartleider voor u klaar en helpt u met praktische zaken.

Wij luisteren graag naar uw wensen

Plaats de uitvaart van uw dierbare in de ervaren handen van de uitvaartleider van Uitvaartverzorging De Jonge. Wij zorgen voor een waardig uitvaart, volledig naar uw wensen. Wilt u een kerkelijke ceremonie of een afscheidsplechtigheid in het uitvaartcentrum voor de uitvaart? Tijdens een persoonlijk gesprek horen wij graag uw wensen. Bel (0228) 31 31 31. Voor het melden van een overlijden bereikt u ons 24 uur per dag op dit nummer.

Relevante pagina's

Helpende hand uitvaart | Begrafenis hoorn | Begrafenis lelystad

Contactformulier

Ik ga akkoord met de voorwaarden