Home > Uitvaartceremonie

  • Gepersonaliseerde uitvaart
  • Wij zorgen voor een waardig afscheid
  • Luisterend oor voor en na het overlijden
Een uitvaartdienst regelen in regio Hoorn en Enkhuizen? Schakel familiebedrijf Uitvaartverzorging de Jonge in en u bent verzekerd van gepaste hulp

Uitvaartceremonie

Bij het plannen van een uitvaartceremonie komen heel wat zaken kijken. U heeft echter wel andere kopzorgen na het verlies van een dierbare. Laat de organisatie van deze plechtigheid daarom over aan een ervaren uitvaartleider. Uitvaartverzorging De Jonge biedt u graag een persoonlijke en warme aanpak om u bij te staan in deze moeilijke periode.

Neem contact met ons opBel: (0228) 31 31 31

Wat voor uitvaartceremonie wilt u?

Bij het kiezen van de uitvaartceremonie heeft u verschillende opties. Wilt u graag een kerkelijke of andere religieuze plechtigheid? Gaat uw voorkeur uit naar een algemene plechtigheid? Dan moet u nog de plaats kiezen: de aula van het crematorium, de kerk in uw dorp of stad of het plaatselijke ontmoetingscentrum . Bovendien is het mogelijk om voor de uitvaartceremonie nog condoleancebezoeken te laten plaatsvinden, met of zonder consumpties. Maak uw wensen kenbaar aan de uitvaartleider van Uitvaartverzorging De Jonge en deze regelt alles naar wens. Wij zorgen voor een prachtige ceremonie die tot in de puntjes is verzorgd.

Hoe kunnen wij u helpen na het verlies van uw dierbare?

Word ontzorgd in deze emotionele periode en laat het plannen van de uitvaartceremonie over aan de specialist. Wij geven de plechtigheid volledig vorm volgens uw wensen. Vertel ons hoe we u en uw familie kunnen helpen na het verlies van een dierbare. Bel hiervoor (0228) 31 31 31.

Relevante pagina's

Uitvaartleider | Helpende hand uitvaart | Begrafenis hoorn

Contactformulier

Ik ga akkoord met de voorwaarden