Home > Uitvaartcentrum Lelystad

  • Gepersonaliseerde uitvaart
  • Wij zorgen voor een waardig afscheid
  • Luisterend oor voor en na het overlijden
Een uitvaartdienst regelen in regio Hoorn en Enkhuizen? Schakel familiebedrijf Uitvaartverzorging de Jonge in en u bent verzekerd van gepaste hulp

Uitvaartcentrum Lelystad

Wilt u op een serene en waardige manier afscheid nemen van een dierbare in een professioneel uitvaartcentrum in omgeving Lelystad? Neem dan contact op met de uitvaartleiders van Uitvaartverzorging De Jonge. Wij bieden een luisterend oor en helpende hand tijdens deze moeilijke periode voor u en uw familie.

Neem contact met ons opBel: (0228) 31 31 31

Organiseer het afscheid van uw dierbare in het uitvaartcentrum nabij Lelystad

Een familielid of andere dierbare is gestorven. Nu wilt u deze persoon een waardig afscheid geven en anderen de kans geven vaarwel te zeggen. Regel daarom de condoleance of andere plechtigheid in een uitvaartcentrum nabij Lelystad. Wij verzorgen de uitvaart en een eventuele plechtigheid in de kerk volledig naar uw wensen. Natuurlijk houden we daarbij rekening met een eventuele wilsbeschikking. Tijdens dit afscheid is het mogelijk om te werken met beeld- en geluidsmateriaal. Zo blikt u terug op de leuke momenten die u samen met uw dierbare mocht beleven.

Neem contact met ons op

Wenst u de plechtigheid van uw dierbare te organiseren in het uitvaartcentrum van Uitvaartverzorging De Jonge in Enkhuizen nabij Lelystad? Zoekt u een ervaren uitvaartleider die u helpt bij het organiseren van een begrafenis of crematie? Laat het ons weten. Bel (0228) 31 31 31. Heeft u een algemene vraag? Dan bereikt u ons via het contactformulier.

Relevante pagina's

Uitvaartverzorging medemblik | Uitvaart hoorn | Uitvaart lelystad

Contactformulier

Ik ga akkoord met de voorwaarden