Home > Uitvaartcentrum Hoorn

  • Gepersonaliseerde uitvaart
  • Wij zorgen voor een waardig afscheid
  • Luisterend oor voor en na het overlijden
Een uitvaartdienst regelen in regio Hoorn en Enkhuizen? Schakel familiebedrijf Uitvaartverzorging de Jonge in en u bent verzekerd van gepaste hulp

Uitvaartcentrum Hoorn

Bent u op zoek naar een uitvaartonderneming die een sereen afscheid organiseert in een professioneel uitvaartcentrum voor uw overleden dierbare nabij Hoorn? Reken dan op de ervaren uitvaartleiders van Uitvaartverzorging De Jonge. Onze uitvaartonderneming nabij Hoorn ontzorgt u volledig. Zo heeft u tijd om het verlies samen met familie en andere dierbaren te verwerken.

Neem contact met ons opBel: (0228) 31 31 31

Stijlvol en waardig afscheid in een uitvaartcentrum nabij Hoorn

Uitvaartverzorging De Jonge helpt u graag met het organiseren van een waardig afscheid van uw dierbare. Dit gebeurt altijd volgens uw wensen en die van uw overleden dierbare. We organiseren dit afscheid met veel zorg in een uitvaartcentrum in Hoorn of in de kerk in uw dorp of stad. In deze locatie houdt u bijvoorbeeld de condoleance of een andere plechtigheid. Indien gewenst, blikt u tijdens deze gelegenheid terug op de mooie momenten in het leven van de overledene via beeldmateriaal en muziek.

Volledige ontzorging door de uitvaartonderneming nabij Hoorn

Als uitvaartonderneming nabij Hoorn doen we meer dan enkel het organiseren van een plechtigheid in een uitvaartcentrum of andere ontmoetingsplaats.  Onze ervaren uitvaartleiders ondersteunen u op elk moment. Dat gaat van het opstellen van rouwbrieven tot het regelen van rouwvervoer en het begraven van de kist of urn tot het verstrooien van de as. Onze uitvaartonderneming nabij Hoorn kiest voor een persoonlijke aanpak. Daarom houden wij altijd rekening met uw wensen of de wensen in de wilsbeschikking van uw overleden dierbare.

Bel voor een afspraak en persoonlijk gesprek

Wilt u het organiseren van de begrafenis of uitvaart overlaten aan onze uitvaartonderneming in Hoorn? Wilt u dat de afscheidsplechtigheid plaatsvindt in een uitvaartcentrum of kerk? Maak uw wensen kenbaar in een persoonlijk gesprek. Bel (0228) 31 31 31 voor een afspraak.

Relevante pagina's

Uitvaartcentrum lelystad | Uitvaartverzorging medemblik | Uitvaart hoorn

Contactformulier

Ik ga akkoord met de voorwaarden