Home > Uitvaart Lelystad

  • Gepersonaliseerde uitvaart
  • Wij zorgen voor een waardig afscheid
  • Luisterend oor voor en na het overlijden
Een uitvaartdienst regelen in regio Hoorn en Enkhuizen? Schakel familiebedrijf Uitvaartverzorging de Jonge in en u bent verzekerd van gepaste hulp

Uitvaart Lelystad

Bij De Jonge krijgt u een persoonlijk uitvaartverzorging voor de uitvaart van uw overleden geliefde in Lelystad. Onze ervaren uitvaartleiders staan altijd aan uw zijde tijdens deze moeilijke periode en bieden een luisterend oor en een helpende hand. We plannen graag een sereen en waardig afscheid volledig volgens wens.

Neem contact met ons opBel: (0228) 31 31 31

U beslist zelf over de vorm van de uitvaart in regio Lelystad

Bij Uitvaartverzorging De Jonge geven we samen vorm aan de uitvaart van uw dierbare in Lelystad en omgeving. Heeft de overledene geen wilsbeschikking? Dan beslist u als naaste welke vorm deze uitvaart aanneemt. Onze uitvaartleiders adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en met het plannen van de uitvaart in Lelystad. De eerste en belangrijkste keuze is natuurlijk begrafenis of crematie. Afhankelijk daarvan kiest u voor het bijplaatsen van de urn in het crematorium, het verstrooien van de as of het begraven in een nieuw graf of het bijplaatsen in een familiegraf. Wat u ook kiest, de uitvaartleider van onze uitvaartverzorging nabij Lelystad adviseert u graag over deze keuzes en onderneemt vervolgens de gewenste acties.

Neemt u afscheid in een uitvaartcentrum of met een religieuze plechtigheid?

Tot de mogelijkheden voor de uitvaart hoort een plechtigheid in een uitvaartcentrum in Lelystad. Uitvaarverzorging De Jonge organiseert dit graag volgens uw wensen in Lelystad. U kiest zelf welke vorm deze ceremonie aanneemt en of dit gebeurt met al uw kennissen en vrienden of enkel in intieme kring. Daarnaast organiseert onze uitvaartverzorging ook graag een religieuze afscheidsplechtigheid in een kerk in Lelystad. Bij een crematie kan de condoleance of plechtigheid voor de uitvaart tevens plaatsvinden in de aula van het crematorium. Wat u ook kiest, wij staan u graag bij met onze warme en persoonlijke aanpak. Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte van het overlijden en uw wensen voor de uitvaart. U bereikt ons op elk moment telefonisch op (0228) 31 31 31.

Relevante pagina's

Rouwcentrum hoorn | Uitvaartverzekering afsluiten | Uitvaartceremonie

Contactformulier

Ik ga akkoord met de voorwaarden