Home > Uitvaart Hoorn

  • Gepersonaliseerde uitvaart
  • Wij zorgen voor een waardig afscheid
  • Luisterend oor voor en na het overlijden
Een uitvaartdienst regelen in regio Hoorn en Enkhuizen? Schakel familiebedrijf Uitvaartverzorging de Jonge in en u bent verzekerd van gepaste hulp

Uitvaart Hoorn

Voor een waardige uitvaart in Hoorn klopt u aan bij Uitvaartverzorging De Jonge. Een van onze professionele uitvaarleiders staat altijd aan uw zijde tijdens deze moeilijke periode. We staan u bij met advies en praktische hulp voor het regelen van een prachtige en waardige uitvaart voor uw dierbare.

Neem contact met ons opBel: (0228) 31 31 31

Kies voor een waardig afscheid met een plechtige uitvaart nabij Hoorn

Een uitvaart in regio Hoorn is het moment waarop u definitief afscheid neemt van een dierbare, omringt door al de naasten van deze persoon. De plechtigheid is tevens een moment om samen met familie en vrienden stil te staan bij het leven van de overledene en de liefde die u allemaal voelt voor deze persoon. Om dit afscheid zo waardig en mooi mogelijk te laten verlopen, is een uitstekende uitvaartverzorging van een specialist nabij Hoorn cruciaal. Bij Uitvaartverzorging De Jonge krijgt u een warme en gepaste begeleiding om dit te realiseren.

Ontvang een warme en persoonlijke uitvaartverzorging

De uitvaart van uw dierbare in Hoorn verloopt altijd volgens uw wensen. Deze bespreken we dan ook uitgebreid tijdens een persoonlijk gesprek waarin we de uitvaart vormgeven. Kiest u bijvoorbeeld voor een afscheidsplechtigheid in het uitvaartcentrum van Uitvaartverzorging De Jonge nabij Hoorn? Of wilt u liever een kerkelijke plechtigheid? Wilt u uw dierbare na de uitvaart begraven in een nieuw graf in Hoorn of bijzetten in een familiegraf? Maak uw wensen kenbaar en wij regelen het voor u. Als de overledene zijn wensen kenbaar maakte in een wilsbeschikking, wordt hier rekening mee gehouden.

Breng ons op de hoogte van uw wensen

Zoekt u uitvaartverzorging voor een prachtige uitvaart en plechtigheid voor uw dierbare nabij Hoorn? Reken dan op onze ervaren uitvaartleiders in Enkhuizen. Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte van het overlijden. Hiervoor zijn wij altijd telefonisch bereikbaar op (0228) 31 31 31. Vervolgens plannen wij een persoonlijk gesprek met u in. Heeft u nog vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Relevante pagina's

Uitvaart lelystad | Rouwcentrum hoorn | Uitvaartverzekering afsluiten

Contactformulier

Ik ga akkoord met de voorwaarden