Home > Rouwcentrum Hoorn

  • Gepersonaliseerde uitvaart
  • Wij zorgen voor een waardig afscheid
  • Luisterend oor voor en na het overlijden
Een uitvaartdienst regelen in regio Hoorn en Enkhuizen? Schakel familiebedrijf Uitvaartverzorging de Jonge in en u bent verzekerd van gepaste hulp

Rouwcentrum Hoorn

Uitvaartverzorging De Jonge verzorgt in alle sereniteit een waardig afscheid van uw overleden dierbare in een rouwcentrum nabij Hoorn. Zo heeft u de kans om samen met uw familie en naasten afscheid te nemen van uw geliefde. Onze ervaren uitvaartleiders nemen graag de organisatie van de plechtigheid op zich. Dat is wel zo fijn, nietwaar? Het is maar een van de vele manieren waarop wij u graag bijstaan tijdens deze emotionele periode.

Neem contact met ons opBel: (0228) 31 31 31

Houd uw afscheidsplechtigheid in het rouwcentrum nabij Hoorn

Wilt u voor het verstrooien van de as of het bijplaatsen van de kist of urn iedereen de kans geven om afscheid te nemen van de overledene? Dat kan in een rouwcentrum in regio Hoorn. Wij organiseren dit graag voor u. Het is mogelijk om uw dierbare te laten opbaren voor de condoleance in een van de opbaarkamers. Hier kunt u tot de dag van de begrafenis bloemen laten leggen. Ook een afscheidsplechtigheid in grote kring organiseren wij graag voor u in een rouwcentrum nabij Hoorn. Indien u dat wenst, kan u hier muziek en video’s laten afspelen. Dat is een prachtige manier om het leven van uw dierbare te eren.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wenst u een afscheidsplechtigheid te houden in een rouwcentrum nabij Hoorn? Laat het ons weten en maak uw wensen kenbaar. De uitvaartleider loodst u graag door dit proces. Breng ons telefonisch op de hoogte van het overlijden. Bel (0228) 31 31 31. Wij zijn altijd bereikbaar op dit nummer. Gebruik het contactformulier als u nog vragen heeft.

Relevante pagina's

Uitvaartverzekering afsluiten | Uitvaartceremonie | Uitvaartleider

Contactformulier

Ik ga akkoord met de voorwaarden