Home > Overlijden Grootebroek

  • Gepersonaliseerde uitvaart
  • Wij zorgen voor een gepast afscheid
  • Helpende hand voor, tijdens en na het overlijden
Een uitvaartdienst regelen in regio Hoorn en Enkhuizen? Schakel familiebedrijf Uitvaartverzorging de Jonge in en u bent verzekerd van gepaste hulp

Overlijden Grootebroek

Na het overlijden van een familielid of vriend in Grootebroek volgt een periode van rouw waarin u tevens de uitvaart moet regelen. De ervaren uitvaartleiders van Uitvaartverzorging De Jonge ondersteunen u graag tijdens deze periode. Wij zorgen voor een gepast afscheid van uw dierbare en een helpende hand. Zo heeft u tijd om dit verlies te verwerken samen met uw naasten.

Neem contact met ons opBel: (0228) 31 31 31

Wij staan u bij na het overlijden van een dierbare in Grootebroek

Weet u wat u allemaal moet doen na het overlijden van een familielid in regio Grootebroek? Wanneer u de familie en officiële instanties op de hoogte heeft gebracht, is het tijd om na te denken over de uitvaart van uw geliefde. Uitvaartverzorging De Jonge helpt u graag uit te zoeken welke vorm de plechtigheid zal aannemen. Mogelijk vertelde uw geliefde voor het overlijden dat hij of zij graag een afscheidsplechtigheid wenst in een kerk in Grootebroek? Of wenst uw geliefde graag een crematie? Als de overledene wensen heeft opgesteld in een wilsbeschikking, nemen we die in acht. Is dat niet het geval? Dan adviseren we u graag over zaken als de crematie of begrafenis, de plechtigheid, rouwbrieven en meer.

Kies voor ontzorging in deze moeilijke periode

Na het overlijden van een dierbare staat u er niet alleen voor in Grootebroek. De ervaren uitvaartleiders van Uitvaartverzorging De Jonge staan u graag bij. Volgens uw wensen en die van uw dierbare regelen wij al het nodige. Wij zorgen voor een waardig en stijlvol afscheid. In de aula van het uitvaartcentrum heeft u de kans om samen met uw familie afscheid te nemen. Dit kan met eigen muziek en beeldmateriaal om stil te staan bij het wonderlijke leven van uw dierbare. Reken op onze hulp bij het organiseren van een uitvaart na een overlijden in Grootebroek. U bereikt ons 24 uur per dag telefonisch. Bel (0228) 31 31 31.

Relevante pagina's

Overlijden lelystad | Uitvaartcentrum hoorn | Uitvaartcentrum lelystad

Contactformulier

Ik ga akkoord met de voorwaarden