Home > Helpende hand uitvaart

  • Gepersonaliseerde uitvaart
  • Wij zorgen voor een waardig afscheid
  • Luisterend oor voor en na het overlijden
Een uitvaartdienst regelen in regio Hoorn en Enkhuizen? Schakel familiebedrijf Uitvaartverzorging de Jonge in en u bent verzekerd van gepaste hulp

Helpende hand uitvaart

Een helpende hand bij het organiseren van de uitvaart na het overlijden van uw dierbare, dat is Uitvaartverzorging De Jonge. Met een professionele en warme aanpak staan wij u graag bij tijdens deze emotionele tijd. We ontzorgen u graag zodat u uw verlies kunt verwerken met uw naasten.

Neem contact met ons opBel: (0228) 31 31 31

Een helpende hand voor, tijdens en na de uitvaart

U hoeft al voldoende kopzorgen na het verlies van een familielid of andere dierbare. Daarom bieden onze uitvaartleiders u graag een helpende hand voor, tijdens en na de uitvaart. In ons uitvaartcentrum in Enkhuizen neemt u samen met uw familie afscheid van uw dierbare. Dit kan in de aula met muziek en video of in de intiemere opbaarkamers. Indien u dat wenst, verzorgen wij graag de consumpties tijdens de condoleance. Dat is mogelijk in het centrum in Enkhuizen, maar ook in andere uitvaartcentrums in de regio. Ook tijdens de uitvaart geniet u van de helpende hand van Uitvaartverzorging De Jonge. We begeleiden u tijdens het laatste afscheid en geven een openingswoord of stellen de sprekers voor. Deze last nemen wij graag van uw schouders.

Bespreek uw wensen tijdens een afspraak

Wilt u ook een helpende hand tijdens de uitvaart van uw dierbare? Reken dan op Uitvaartverzorging De Jonge. Breng ons telefonisch op de hoogte van het overlijden. Bel (0228) 31 31 31. Dan plannen wij een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Heeft uw dierbare een wilsbeschikking met wensen voor zijn of haar uitvaart? Neem deze dan mee, zouden wij de wensen van de overledene kunnen uitvoeren.

Relevante pagina's

Begrafenis hoorn | Begrafenis lelystad | Crematie hoorn

Contactformulier

Ik ga akkoord met de voorwaarden