Home > Crematie Hoorn

  • Gepersonaliseerde uitvaart
  • Wij zorgen voor een waardig afscheid
  • Luisterend oor voor en na het overlijden
Een uitvaartdienst regelen in regio Hoorn en Enkhuizen? Schakel familiebedrijf Uitvaartverzorging de Jonge in en u bent verzekerd van gepaste hulp

Crematie Hoorn

Wil u een persoonlijk uitvaartverzorging voor het organiseren van de begrafenis van uw dierbare in Lelystad? Laat dit dan over aan ervaren de uitvaartleiders van Uitvaartverzorging De Jonge. Wij bieden een luisterend oor en ontzorgen u tijdens deze moeilijke periode. Zo heeft u meer tijd om dit verlies samen met uw vrienden en familie te verwerken.

Neem contact met ons opBel: (0228) 31 31 31

De begrafenis van uw dierbare in Lelystad is bij ons in goede handen

Een overlijden gebeurt meestal onverwacht. Plots bent u dus verantwoordelijk voor het plannen van een begrafenis in de omgeving van Lelystad. U heeft echter nog tijd nodig om uw verlies te verwerken. Het laatste wat u wilt in deze emotionele periode, is moeilijke beslissingen nemen, nietwaar? Laat daarom de begrafenis van uw dierbare in Lelystad regelen door een ervaren uitvaartleider van Uitvaartverzorging De Jonge. U maakt uw wensen kenbaar en wij nemen de uitvoering ervan voor onze rekening. U bepaalt zelf wat u aan ons overlaat en wat u liever zelf in handen neemt. Dit gaat van het opstellen en verzenden van rouwbrieven en de condoleance in een uitvaartcentrum tot een religieuze plechtigheid in de kerk en rouwvervoer.

Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar uw wensen

Bij Uitvaartverzorging De Jonge in Lelystad krijgt u een luisterend oor en persoonlijke aanpak voor, tijdens en na de begrafenis. We bespreken graag uw wensen tijdens een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. U bereikt ons 24 uur per dag telefonisch op (0228) 31 31 31.

Relevante pagina's

Overlijden medemblik | Overlijden lelystad | Uitvaartcentrum hoorn

Contactformulier

Ik ga akkoord met de voorwaarden