Home > Begrafenis Hoorn

  • Gepersonaliseerde uitvaart
  • Wij zorgen voor een waardig afscheid
  • Luisterend oor voor en na het overlijden
Een uitvaartdienst regelen in regio Hoorn en Enkhuizen? Schakel familiebedrijf Uitvaartverzorging de Jonge in en u bent verzekerd van gepaste hulp

Begrafenis Hoorn

Wilt u de begrafenis van een dierbare laten organiseren door een professional met een luisterend oor in de omgeving van Hoorn? Laat u in deze moeilijke periode dan bijstaan door een ervaren uitvaartleider. Maak uw wensen kenbaar en Uitvaartverzorging De Jonge regelt al het nodige. Zo kunt u in alle sereniteit afscheid nemen van uw dierbare.

Neem contact met ons opBel: (0228) 31 31 31

Wij staan u bij tijdens het organiseren van de begrafenis van een dierbare in Hoorn

Het verlies van een familielid of andere dierbare is altijd moeilijk.  Daarbij komt dan nog het plannen van de uitvaart. In de omgeving van Hoorn kunt u voor het organiseren van een begrafenis rekenen op de ervaren uitvaartverzorging van De Jonge.  Wij zijn er voor u, zowel voor, tijdens als na de uitvaart. U bepaalt zelf welke onderdelen van de begrafenis u zelf regelt en welke u overlaat aan onze uitvaartleiders nabij Hoorn. Maak uw wensen kenbaar en wij nemen de uitvoering voor onze rekening. U kiest bovendien wat er voorafgaat aan de begrafenis in Hoorn. Denk daarbij aan:

  • Opbaring
  • Condoleance in een uitvaartcentrum
  • Algemene of religieuze plechtigheid in een kerk in Hoorn

Bel ons voor een persoonlijk gesprek

Laat ons uw wensen weten en wij organiseren een professioneel en stijlvol afscheid voor uw dierbare. U bereikt ons 24 uur per dag telefonisch op (0228) 31 31 31. Bel ons voor een persoonlijk gesprek over uw wensen voor de begrafenis van uw dierbare in Hoorn.

Relevante pagina's

Contactformulier

Ik ga akkoord met de voorwaarden